Myeyelashstore on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi antamaan sinulle turvallisen verkkokokemuksen. Tämä tietosuojailmoitus koskee Myeyelashstore-verkkosivustoa ja säätelee tietojen keruuta ja käyttöä. Käyttämällä Myeyelashstore-verkkosivustoa suostut tässä lausunnossa kuvattuihin tietokäytäntöihin.

Rahoitus- ja henkilöllisyysturvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Tästä syystä käsittelemme kaikki maksut PayPalin kautta, joka on yksi maailman turvallisimmista ja turvallisimmista maksuprosessointijärjestelmistä. Lisäksi kaikki tällä sivustolla kerätyt henkilökohtaiset tiedot säilytetään täysin luottamuksellisina eikä niitä voi myydä, käyttää uudelleen, vuokrata, luovuttaa tai lainata. Henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään yksinomaan tilauksen täyttämiseen ja ostokokemuksesi menestykseen.

 

HENKILÖTIETOJEN KERÄYS

Myeyelashstore kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi tai puhelinnumerosi. Myeyelashstore kerää myös nimettömiä väestötietoja, jotka eivät ole sinulle ainoita, kuten postinumero, ikä, sukupuoli, mieltymykset, kiinnostuksen kohteet ja suosikit.

Myeyelashstore kerää myös tietoja tietokoneen laitteistosta ja ohjelmistosta. Nämä tiedot voivat sisältää: IP-osoitteesi, selaintyypin, verkkotunnukset, käyttöajat ja viittaavat verkkosivustojen osoitteet. Myeyelashstore käyttää näitä tietoja verkkokaupan toimintaan, palvelujen / tuotteiden laadun ylläpitoon ja yleisten tilastojen toimittamiseen Myeyelashstore-verkkosivuston käytöstä.

Muista, että jos luovutat henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja tai henkilökohtaisesti arkaluonteisia tietoja Myeyelashstoren julkisten keskustelupalstojen kautta, muut voivat kerätä ja käyttää näitä tietoja. Huomaa: Myeyelashstore ei lue yksityistä verkkoviestintääsi.

Myeyelashstore kannustaa sinua tarkistamaan niiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet, joihin haluat linkittää Myeyelashstore, jotta voit ymmärtää, kuinka nämä verkkosivustot keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi. Myeyelashstore ei ole vastuussa Myeyelashstore- ja Myeyelashstore-verkkosivustojen perheen ulkopuolisten verkkosivustojen tietosuojaselosteista tai muusta sisällöstä.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Myeyelashstore kerää ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi Myeyelashstore-verkkosivuston ylläpitämiseen ja pyytämiesi palveluiden / tuotteiden toimittamiseen. Myeyelashstore käyttää myös henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi ilmoittaakseen sinulle muista Myeyelashstoreen ja sen tytäryhtiöistä saatavista tuotteista tai palveluista. Myeyelashstore voi myös ottaa sinuun yhteyttä kyselyjen kautta tutkiakseen mielipiteesi nykyisistä palveluista tai mahdollisista uusista palveluista, joita voidaan tarjota.

Myeyelashstore ei myy, vuokraa tai vuokraa asiakasluetteloitaan kolmansille osapuolille. Myeyelashstore voi aika ajoin ottaa sinuun yhteyttä ulkoisten liikekumppaneiden puolesta tietystä tarjouksesta, joka saattaa kiinnostaa sinua. Näissä tapauksissa henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi (sähköpostiosoitteesi, nimi, osoite, puhelinnumero) ei siirretä kolmannelle osapuolelle. Lisäksi Myeyelashstore voi jakaa tietoja luotettujen kumppaneiden kanssa auttaakseen meitä tekemään tilastollisia analyyseja, lähettämään sinulle sähköpostia tai postia, tarjoamaan asiakastukea tai järjestämään toimituksia. Kaikilla tällaisilla kolmansilla osapuolilla on kielletty käyttämästä henkilötietojasi paitsi näiden palvelujen tarjoamiseksi Myeyelashstoreen, ja heidän on pidettävä tietojesi luottamuksellisuus.

Myeyelashstore ei käytä tai paljasta arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten rotua, uskontoa tai poliittisia yhteyksiä, ilman nimenomaista suostumustasi.

Myeyelashstore seuraa verkkosivustoja ja sivuja, joilla asiakkaamme vierailevat Myeyelashstore-kaupassa selvittääkseen, mitkä Myeyelashstore-palvelut / tuotteet ovat suosituimpia. Näitä tietoja käytetään räätälöidyn sisällön ja mainonnan toimittamiseen Myeyelashstore -palvelussa asiakkaille, joiden käyttäytyminen osoittaa, että he ovat kiinnostuneita tietystä aihealueesta.

Myeyelashstore-verkkosivustot luovuttavat henkilötietojasi ilman erillistä ilmoitusta vain, jos laki niin vaatii tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on välttämätöntä, jotta (a) noudatetaan lain määräyksiä tai noudatetaan oikeudenkäyntimenettelyjä, jotka on annettu tiedoksi Myeyelashstore tai sivusto; (b) suojella ja puolustaa Myeyelashstore-yhtiön oikeuksia tai omaisuutta; ja (c) toimia vaativissa olosuhteissa Myeyelashstore-käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi.

 

KOKOONKÄYTTÖ

Myeyelashstore-verkkosivusto käyttää evästeitä auttamaan sinua mukauttamaan verkkokokemustasi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin asettaa kiintolevyllesi. Evästeitä ei voida käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet on yksilöity sinulle, ja vain ne verkkotunnuspalvelimet, jotka ovat antaneet evästeen sinulle, voidaan lukea.

Yksi evästeiden ensisijaisista tarkoituksista on tarjota mukavuusominaisuus ajan säästämiseksi. Evästeen tarkoituksena on kertoa verkkopalvelimelle, että olet palannut tietylle sivulle. Jos esimerkiksi muokkaat Myeyelashstore-sivuja tai rekisteröidyt Myeyelashstore-sivustoon tai -palveluihin, eväste auttaa Myeyelashstore-palvelua muistamaan tietosi myöhemmillä käynneillä. Tämä yksinkertaistaa henkilötietojesi, kuten laskutusosoitteiden, toimitusosoitteiden jne., Tallentamista. Kun palaat samalle Myeyelashstore-verkkosivustolle, aiemmin toimittamasi tiedot voidaan noutaa, joten voit käyttää helposti mukauttamiasi Myeyelashstore-ominaisuuksia.

Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetusta hylätäksesi evästeet, jos haluat. Jos päätät hylätä evästeet, et välttämättä pysty täysin kokemaan vierailemiesi Myeyelashstore-palvelujen tai verkkosivustojen interaktiivisia ominaisuuksia.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin uudelleenmarkkinointikoodeja ja lokeja, kun käyttäjät katsovat tiettyjä sivuja tai toteuttavat tiettyjä toimia tällä verkkosivustolla. Tämä antaa Myeyelashstorelle mahdollisuuden tarjota räätälöityjä mainoksia Internetissä omien kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Me ja kolmansien osapuolten toimittajat, mukaan lukien Google, käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -eväste) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick -eväste) yhdessä ilmoittaaksemme, optimoimaksemme ja tarjoaksemme mainoksia aiempien vierailujenne perusteella. Myeyelashstore-verkkosivustolla. Jos et halua saada tällaista mainosta meiltä tulevaisuudessa, voit kieltäytyä käytöstä Googlen tarjoama opt-out-lomake.

 

HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUS

Myeyelashstore suojaa henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Myeyelashstore suojaa henkilökohtaiset tunnistetiedot, jotka annat tietokonepalvelimilla, valvotussa ja turvallisessa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Kun henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten luottokortin numero) siirretään muille verkkosivustoille, ne suojataan salauksella, kuten Secure Socket Layer (SSL) -protokollalla.

 

TÄMÄN LAUSUNNON MUUTOKSET

Myeyelashstore päivittää ajoittain tämän tietosuojaselosteen vastaamaan yrityksen ja asiakkaiden palautetta. Myeyelashstore kehottaa sinua tarkistamaan tämän lausunnon säännöllisin väliajoin saadaksesi tietoa siitä, kuinka Myeyelashstore suojaa tietojasi.

 

YHTEYSTIEDOT

Myeyelashstore on tyytyväinen kommentteihisi, jotka koskevat tätä tietosuojalausumaa. Jos uskot, että Myeyelashstore ei ole noudattanut tätä lausuntoa, ota yhteyttä Myeyelashstoreen osoitteessa misslamode@126.com. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja ongelman nopeaan ratkaisemiseen ja korjaamiseen

ostoskori kärry 0
Olet tilannut tilauksen!
Nestevirhe: Sisältöpätkiä / gtranslate.liquid ei löytynyt